digital.bgGoogle не са се отказали от идеята да разработват роботи от ново поколение,

...
digital.bgGoogle не са се отказали от идеята да разработват роботи от ново поколение,
Коментари Харесай

Google ще използват изкуствен интелект, за да направят роботите по-добри

digital.bg

Google не са се отказали от концепцията да разработват роботи от ново потомство, които са доста по-функционални и и даже могат да споделят хората. Компанията демонстрира от години интерес към тази идея и получиха най-иновативния производител в този сегмент, Boston Dynamics още в края на 2013г. Вече сме виждали разнообразни прототипи на смарт машини, които могат да тичат, докато преодоляват различни трудности без да изгубят баланс. Googlе планират да подобрят доста опциите им. 

Компанията е образувала нова дивизия с името Robotics at Гугъл, която се управлява от опитния експерт в сферата на изкуствения разсъдък, Винсент Вануке. Идеята е да се употребяват усъвършенствани логаритми с машинно образование, които да разрешат на роботите доста по-бързо и елементарно да се ориентират в пространството, оповестява TheVerge. По този метод бъдещите роботи ще са в положение много по-добре да схващат какво се случва към тях и надлежно да реагират подобаващо на обстановката. 

Гугъл e световен водач в създаването на изкуствения разсъдък и са уверени, че бъдещето на роботите се крие точно в тази технология. Следващата стъпка е да се усилят вложенията в Robotics at Гугъл дивизията, като проектите на компанията са дълготрайни. Целта е да се сътвори напълно нова генерация умни машини, които да революционизират този сегмент. Няма да е изненадващо, в случай че Гугъл купят и други новаторски компании, опериращи в този сегмент, с цел да осъществят своите амбициозни планов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР